06 10012030 info@vanoenen.nl
Selecteer een pagina

ILOQ is het eerste digitale sluitsysteem met als basis ‘Self powered’ cilinders. Zonder batterij!

ILOQ genereert energie door het insteken van de sleutel. Deze energie voldoet om de programmeerde toegangsrechten in de sleutel en de cilinder te controleren. Dankzij hun digitale identificatie zijn alle iLOQ S10 cilinders en sleutels fysiek identiek en kunnen ze altijd worden hergebruikt. Bij sleutelverlies zijn er geen nieuwe cilinders en sleutels nodig omdat de toegangsrechten van de verloren sleutel eenvoudig kunnen worden gewist. Vervangen van batterijen in cilinders en sleutels is niet nodig. Dat levert enorm veel tijdwinst en financieel voordeel op en spaart het milieu!

ILOQ is een duurzaam sluitsysteem geschikt voor onder andere woon- en kantorencomplexen, studentenhuisvesting, scholen, gemeentes en ziekenhuizen. 

Bij iLOQ is het mogelijk om zowel offline als online het sluitsysteem te beheren. 

Beschikbare opties:

  • Type software – S10
    Bij iLOQ is het mogelijk om zowel offline als online het sluitsysteem te beheren. Voor meer informatie over de verschillende software uitvoeringen, kunt u klikken op de knop ‘uitleg’ bij de opties.
  • Afmeting cilinder (A/B) – iLOQ S10
    U kunt hier uw afmeting selecteren. Indien uw deur +/- 4 cm dik is, kunt u hier kiezen voor de standaard afmeting 30/30. A = de afstand vanaf de buitenzijde van de cilinder tot de borgbout. B = de afstand vanaf de binnenzijde van de cilinder tot de borgbout.